Muniz Karrige Zyre

€190.00
Muniz Karrige Zyre
Muniz Karrige Zyre me rrota, me mbeshtetese koke dhe krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 65.5x67 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 120-131 cm
Funksioni Mbeshtetese mesi e levizshme, krahe te levizshem, mekanizem aktiv i levizjes lart dhe poshte
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!