×

Menu

Si të rezervoni Online në Brunes ?

Zgjidhni produktet tuaja të preferuara dhe porosit me një klik.
Ju mund të zgjidhni për të rezervuar produktet duke klikuar në butonin “Bli në Brunes”.

  • Plotësoni të dhënat

Proçesi i porosisë është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë.
Plotësoni të dhënat tuaja personale.

  • Merrni një e-mail konfirmimi

Pasi ne marrim porosinë tuaj, ju do të merrni një e-mail konfirmimi. Ne do të proçesojmë me porosinë tuaj sa më shpejtë të jetë e mundur dhe do t’ju telefonojmë për të konfirmuar porosinë dhe datën e dërgesës.

  • Dërgesa në shtëpi

Porosia juaj do të paketohet dhe do të dërgohet brenda 2-3 ditëve në adresën tuaj. Nëse keni probleme me porosinë mund të na kontaktoni në këtë numër:
+
355 69 80 00 098

Te gjitha produktet tona  janë të paketuara sipas te gjithë standarteve për ruajtjen e sigurisë gjatë proçesit të transportit.

Transporti është i sigurtë dhe ne e realizojmë atë në gjithë Shqipërinë.

Pagesa e transportit përllogaritet në bazë të distancës ku dërgohet porosia.

Si funksionon pagesa për rezervimet online:

-Paguaj me Lekë në dorë kur merr porosinë
-Pagesë në llogarinë bankare
-Pagesë pranë pikave tona

Ju mund të blini çdo produkt që dëshironi me këste .

Pagesa me këste me Raiffeizen Bank 

  • Duhet të jeni i/e punësuar
  • Të keni dokument të vlefshëm identifikimi, pasaportë/ letërnjoftim
  • Historik të mirë kreditimi
  • Finacim deri në 300.000 all
  • Vetëm 10 min 

Për sa ditë më vjen porosia? 

Produktet do të mbërrijnë në adresën tuaj në bazë të kërkesës dhe distancës suaj.

Paketimi i produkteve

Çdo produkt është lehtësisht i montueshëm dhe me paketim të sheshtë.

Nëse zgjidhni që montimin ta realizoni ju, ne ju pajisim me manual montimi përkatës.

Si të kontaktoni me ne ?

Telefon: Ju mund të na telefononi dhe ne do t’ju ndihmojmë për çdo pyetje apo paqartësi.
Telefononi ose na shkruani në whatsapp në numrin 
+355 698000098
nga e hëna në të shtunë nga ora 08: 30 – 20:00,
dhe të dielën nga ora 08:30 – 14:00.

X

Të dhënat tuaja gjatë kësaj procedure janë konfidenciale, siç janë shkruar dhe në rregulloren tonë të privatësisë këtu: rregulla privatësie.