La Fabrica Tavoline Tv

€209.00
La Fabrica Tavoline Tv
La Fabrica Tavoline Tv me tre kanata dhe dy sirtare
Specifikime
Ngjyra Dru arre, cemento
Dimensionet 184x45 cm
Lartesia 63 cm
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!