Ludo Tavoline Mesi

€69.00
Ludo Tavoline Mesi
Ludo Tavoline Mesi me rrota dhe nje ndarje
Specifikime
Ngjyra E bardhe, lisi
Dimensionet 70x70 cm
Lartesia 40 cm
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior