Miro Karrige Zyre

€65.00
Miro Karrige Zyre
Miro Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Products specifications
Ngjyra E zeze dhe gri
Dimensionet 66x64 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 86-95 cm
Funksioni Mbeshtetese mesi e levizshme,krahe te levizshem, mekanizem aktiv levizes lart dhe poshte
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po

Customers who bought this item also bought

Picture of Concept Tavoline Zyre
€99.00
Get the Latest News from BrunesJunior Give us your email and stay in touch.