Modello Tavoline Tv

€139.00
Modello Tavoline Tv
Modello Tavoline Tv me nje kanate dhe dy sirtare
Specifikime
Ngjyra E bardhe, lisi
Dimensionet 165x45 cm
Lartesia 43 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!