Pinero Karrige Zyre

€190.00
Pinero Karrige Zyre
Pinero Karrige Zyre me rrota, me mbeshtetese koke dhe krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 67x78.5 cm
Materiali Lekure, sfungjer i bute
Lartesia 119x125 cm
Funksioni Mbeshtetese mesi e levizshme, mbeshtetese krahu te fiksuar, mekanizem funksional me mbyllje
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!