Retro Tavoline Tv

€99.00
Retro Tavoline Tv
Retro Tavoline Tv me nje sirtar, nje kanate dhe nje hapesire
Specifikime
Ngjyra E bardhe, e verdhe, lisi
Dimensionet 120x40 cm
Materiali Melamine
Lartesia 50 cm
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior