Dhomë gjumi ZALF

  • Marka:
Kategoritë: ,

Schema Libero dhe Multispazio janë dy koncepte të reja të projektimit të dhomave të gjumit.

Falë një game të gjerë të sistemeve dhe aksesorëve në një aplikim fleksibël dhe gjithëpërfshirës, ​​së bashku me një gamë të pasur me ngjyra sigurojnë një produkt konkret me funksione të larmishme, estetike dhe funksionale.