Divan MATIAS

199.00

DIVAN MATIAS

Format lineare e bëjnë këtë divanin perfekt.

Divano Matias,ulëse dhe  mbështetëse portative, trashesia e sfungjerit te uleses 15 cm, mbeshteteset te mbushura me silikon, gjeresia e bazamentit 90 cm

Dimensioni: 180 cm

Kodi: LS MPG0751 SIENA9 Kategoritë: ,

DIVAN MATIAS

Format lineare e bën këtë divanin perfekt.

Divano Matias,ulëse dhe  mbështetëse portative, trashesia e sfungjerit te uleses 15 cm, mbeshteteset te mbushura me silikon, gjeresia e bazamentit 90 cm

Dimensioni: 180 cm