Dyshek Armonia NUOVOFLEX

Duke nisur nga: 159.0099.00

Dyshek Armonia memoryform shtresa e cila krijon rehati në mbështetje

+ 2 jastëk dhuratë

*Coveri hiqet lehtësishtë dhe lahet në temperaturë të lartë dhe krijon butësi në mbështetje

Pastro
Kodi: N/A Kategoria:

Dyshek Armonia memoryform shtresa e cila krijon rehati në mbështetje

+ 2 jastëk dhuratë

*Coveri hiqet lehtësishtë dhe lahet në temperaturë të lartë dhe krijon butësi në mbështetje

Informacion shtesë

Përmasat e dyshekut

90 x 190 x 22, 90 x 200 x 22, 160 x 190 x 22, 160 x 200 x 22, 180 x 200 x 22