Dyshek Favola NUOVOFLEX

Duke nisur nga: 259.00219.00

Dyshek Favola dëndësi të lartë  mbështetje shtresa memoform merr përshatjen e trupit dhe e krijon rehatinë maksimale

+ 2 jastëk dhuratë

*Cover anti alergjik nuk le miroorganizma në gjumin tuaj

Pastro
Kodi: N/A Kategoria:

Dyshek Favola dëndësi të lartë  mbështetje shtresa memoform merr përshatjen e trupit dhe e krijon rehatinë maksimale

+ 2 jastëk dhuratë

*Cover anti alergjik nuk le miroorganizma në gjumin tuaj

Informacion shtesë

Përmasat e dyshekut

120 x 200 x 25, 160 x 200 x 25, 180 x 200 x 25