Karrige zyre CAROTE

160.00

Karrige zyre Carote ofron rehati dhe komoditet maksimal. Tapiceria me tekstil të rrjetëzuar i teknologjisë së lartë mundëson ajrosjen.

Lartësia e regjistrueshme dhe bazamenti me pesë rrota e bëjnë këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni i karrigeve është zgjedhja më e mirë për komoditet në hapësirën tuaj.

Kodi: DI UECAROTE Kategoria:

Karrige zyre Carote ofron rehati dhe komoditet maksimal. Tapiceria me tekstil të rrjetëzuar i teknologjisë së lartë mundëson ajrosjen.

Lartësia e regjistrueshme dhe bazamenti me pesë rrota e bëjnë këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni i karrigeve është zgjedhja më e mirë për komoditet në hapësirën tuaj.