Krevat CIAK PALI

174.00

  • Marka:
Kodi: PAL 001600 Kategoria:

Krevat për fëmijë Ciak

Pali krijon koleksione ekskluzive të mobiljeve për bebe që ofrojnë cilësi dhe siguri superiore, si dhe dizajn origjinal italian.

Dimensioni: 131 x 70 x 100