Krevat MIPIACE

Duke nisur nga: 179.00

  • Marka:

Krevat Mipiace ngjyrë e bardhë dhe gri

Dimensioni:90x200x87 :120x200x87

Pastro
Kodi: N/A Kategoritë: ,

Krevat Mipiace ngjyrë e bardhë dhe gri

 

Informacion shtesë

Përmasat e krevatit

90 x 200, 120 x 200