Tavolinë studimi KYLIAN

149.00

Kodi: GA 1G84150 Kategoritë: , ,
Përshkrim

Përshkrim

Tavolinë studimi Kylian ngjyrë e bardhë dhe blu

Dimensionet: 124x61x76H