Tavolinë studimi ADOR

99.00

Tavolinë studimi Ador ngjyrë drru dhe e bardhë

Dimensioni: 120 x 75 x 60

Materiali: MDF

Kodi: AD CMS-510-NB-1 Kategoritë: ,