Tavolinë TV ROOMERS

200.00

Tavolinë televizori Roomer ngjyrë e zezë dhe drruri

Dimensionet: 156 x 48 x 48

Materiali: MDF

Kodi: TVI 9217186DJ Kategoritë: ,