Vitoria Tavoline Mesi

€109.00
Vitoria Tavoline Mesi
Vitoria Tavoline Mesi me nje sirtar anesor dhe nje ndarese xhami
Specifikime
Ngjyra Dru lisi, cemento
Dimensionet 100x55 cm
Lartesia 60 cm
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior