Krevat DOUBLE

249.00

Krevat Double tek në të cilin bie në sy me përshtatjen e dizajnit natyral dhe modern, duke siguruar mbulesa alternative që mund të hiqen.

Dimensioni: 90 x 200

Kodi: LS MPG0586 Kategoria: