×

Menu

BRUNES

Kompania Brunes u themelua në vitin 1994, një kompani fillimisht modeste e cila shumë shpejt njohu zgjerim dhe zhvillim të madh.
Brunes sot është lider në Shqipëri dhe jashtë saj për zgjidhjet që ofron për arredimin e shtëpisë apo biznesit tuaj e cila përmbush me perkushtim nevojat e klientëve dhe partnerëve me një gamë të gjerë të produkteve cilësore nga markat më të mira ndërkombëtare. Ky është një mission që kemi nisur dhe do të vazhdojmë ta bëjmë me të njëjtin seriozitet dhe qëndrueshmëri edhe në të ardhmen.
Ne numërojmë plot 27 vite sukses si kompania më e madhe në tregtimin e pllakave, hidrosanitareve, mobiljeve e shumë më tepër me një bashkëpunim disa vjeçar me rreth 200 brande lider.

MISIONI

Ne besojmë në vlerën e bukurisë, rehatisë dhe prakticitetit gjatë gjithë jetës tonë. Ne punojmë me pasion dhe kujdes në mënyrë që të hyjmë në shtëpitë e të gjithëve dhe të kontribojmë në përmirësimin e jetës së përditshme.
Ne jemi të përkushtuar për të kombinuar pamjen dhe prakticitetin sepse misioni ynë është të krijojmë zgjidhje konkrete, inovative, funksionale dhe të qëndrueshme për arredimin e shtëpisë tuaj. Pas çdo produkti që ne zgjedhim, janë bërë hulumtime të detajuara të cilat i përgjigjen nevojave reale dhe shijeve estetike të çdo familje. Nevojat e përditshme janë stimuli, shtylla kryesore dhe forca lëvizëse e asaj që ne hartojmë.

VIZIONI

Ne punojmë për të krijuar çdo ditë një jetë më të mirë për shumë njerëz, ky është vizioni ynë.
Ideja jonë e biznesit është të ofrojmë një gamë të gjerë të arredimit shtëpiak të dizenjuar mirë, funksional, produkte me cilësi dhe zgjedhje të gjerë.

Përse Brunes?

Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë nga markat më prestigjioze që ofrojnë një larmishmëri zgjedhje.
Gjithashtu ofrojmë arredimin e brendshëm dhe të jashtëm të ambienteve të klientëve nga arkitektët tanë.
Transporti dhe montimi mundësohen nga ne.
Produktet mund të porositen sipas kërkesave specifike të klientëve:
Brand -in ,madhësinë, modelin dhe ngjyrën.
Për të qenë më pranë jush ndodhemi në një rrjet shoëroom-esh në të gjithë Shqipërinë.
Sepse Brunes, është zgjidhja më e mirë për shtëpinë tuaj!
X

Të dhënat tuaja gjatë kësaj procedure janë konfidenciale, siç janë shkruar dhe në rregulloren tonë të privatësisë këtu: rregulla privatësie.