Vitet e kaluara, shtëpia ka qënë vendi ku kalonim pjesë të konsiderueshme të dites sonë. Shumë nuk ishin gjatë gjithe kohës në banesat e tyre.

Por pandemia ndryshoi gjithçka. Mund ta kishe menduar të arrije të socializoheshe apo punoje nga ‘’shtepia’’ ?

VITI 2021 I PERKET SHPREHJES “ COMFORTI PARA KONCEPTIT’.

Ne në Brunes dimë ta sjellin komfortin tek ju me brandet më prestigjoze Italiane.

Ky vit është viti i ngjyrave, nuk duam që të kemi një shtëpi të mërzitshme dhe monotone. Kështu që meqënëse po zbatojmë rregullat e pandemisë, le të guxojmë dhe të thyejmë bukur disa rregulla në arredim.

ARKETIPO

Lereni Minimalismin per kete vit. Kombinoni tekstura dhe kolore te ndryshme.Ngjyrat e ngrohta me hije te bluse, gjelbres dhe rozes.Tentoni te vendosni detaje qe tua kapi syri gjate qendrimit ne shtepi.

Stili Art-Deco I pershtatet me se miri kesaj periudhe. Nje duet harmonik I kompozuar me modernen dhe klasiken apo neoklasiken.

Ku permendim copen Velvet e cila eshte padyshim kryefjala e 2021.

CANTORI

Gjithashtu dhe stili industrial është një nga trended kryesore të 2021 me elementet e drurit, metalit dhe ngjryave neutrale. Ky stil është një miksim i modernes dhe tradicionales e bën banesën një vend ideal për të jetuar, punuar dhe argëtuar.

Tashmë njerezit tentojnë drejt një mobilje që është e rehatshme e bollshme dhe këtë zgjidhje e gjejme nga firma Desiree me kendin FreeMood, nga i cili do çoheni rrallë.

Mos u shqetësoni se ku do i kryeni mbledhjet ne zoom. Ne kemi menduar që t’ju sjellim variante të ndryshme tavolinash, bibliotekash për dhomen e studimit. Por nese dikush është dembel që të dalë nga krevati, ne ju ofrojmë krevate me strukturë po aq elegante.

Wall street, Cattelan

Amadeus, Cattelan

Kemi gatuar mjaft për 2020, dhe ka ardhur koha për një kuzhinë të re. Këtë herë shkoni me kapaket ngjyrë të gjelbërt dhe pllakat qeramike të stilit Maroken. “Add some drama to your kitchen’’

E gjelbërta është një miksim i blusë dhe të verdhës kshu që mund të vazhdoni të eksperimentoni me ngjyrat e ftohta dhe ato te ngrohta pa u shqetësuar nësë shkojnë me kuzhinën apo jo.